PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Dochodzimy swoich praw. Rozmowa z Leszkiem Kawskim, Dyrektorem Generalnym Krajowej Rady Drobiarstwa
(
Wojciechowski T.
), s. 8-9
artykuł:
Zywnosc dla Zycia. Wymagajacy konsument
(
Babuchowski A.
), s. 10-13
artykuł:
Pestycydowe dyrektywy. Ochrona roslin zagrozeniem dla czlowieka
(
Grochowska M.
), s. 14-15
artykuł:
Produkty 'odmiennego' traktowania. Tradycyjna kuchnia - przyszlosc w przeszlosci
(
Jasinski J.
,
Rzytki M.
), s. 16-17
artykuł:
Bezpieczenstwo zywnosci - prawo krajowe
(
Grochowska M.
), s. 18-19
artykuł:
HACCP - przed i po...
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Trafialek J.
), s. 22-23
artykuł:
Darmowy HACCP. Czego nalezy sie wystrzegac?
(
Trafialek J.
), s. 24-25
artykuł:
Droga do sukcesu. Rozmowa z Adamem Podoba, wlascicielem firmy ALPEX
(
Lange S.
), s. 27
artykuł:
Constar - wielki powrot
, s. 32-33
artykuł:
Konferencja w Budapeszcie. Szkodniki czy zwierzeta chronione?
, s. 36
artykuł:
Sukces wienczy dzielo
(
Uradzinski J.
), s. 37
artykuł:
'Dietetyk' w kieszonce
, s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.