PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zastosowanie metod in vivo w ocenie bezpieczenstwa uzycia genetycznie modyfikowanych skladnikow zywnosci
(
Zdunczyk Z.
), s. 4-5
artykuł:
Nauka o zywnosci i zywieniu czlowieka w aspekcie integracji z Unia Europejska
(
Lewicki P. P.
), s. 20-21
artykuł:
Wybrane aspekty stabilizacji fizykochemicznej piwa. Czesc II. Dzialania poprawiajace stabilnosc fizykochemiczna piwa
(
Wzorek W.
,
Haberowa H.
,
Kowalski M.
), s. 29-31
artykuł:
Strategia marketingowa przedsiebiorstwa jako instrument poprawy pozycji rynkowej. Czesc I
(
Czubak M.
,
Szymanowski W.
), s. 32-35
artykuł:
Zastosowanie urzadzen wirujacych do produkcji immobilizowanych biokatalizatorow
(
Wojcik M.
), s. 36-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.