PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Polska gospodarka zywnosciowa - osiagniecia i perspektywy. Konferencja Rady Gospodarki Zywnosciowej [wybrane wystapienia]
(
Jurga R.
), s. 2-4
artykuł:
Kierunki wykorzystania nadwyzki wyprodukowanego ziarna zboz w Polsce
(
Jankiewicz M.
), s. 5-6
artykuł:
Produkcja pasz przemyslowych - glowne relacje i zaleznosci [stan aktualny i perspektywy]
(
Judzinski B.
), s. 6-8
artykuł:
Szanse i zagrozenia dla piekarstwa
(
Piesiewicz H.
,
Mart M.
,
Szydlowski A.
), s. 8-10
artykuł:
Stan aktualny oraz perspektywy branzy makaronowej i preparowanych produktow zbozowych
(
Obuchowski W.
,
Robak B.
), s. 10-12
artykuł:
Zarodki pszenne. Czesc VI. Zarodki handlowe
(
Gasiorowski H.
), s. 13-15
artykuł:
Monitorowanie obrotu produktow zywnosciowych i paszowych niezbednym elementem bezpieczenstwa zywnosciowego w UE
, s. 16
artykuł:
Holenderska jakosc i innowacyjnosc
(
Moscicki L.
), s. 21
artykuł:
Od 1 stycznia 2005 roku obowiazuje w Rosji nowa norma na maki pszenne
(
Jurga R.
), s. 25
artykuł:
Skutecznosc technologiczna zastosowania mlewnikow 8-walcowych w mlynie pszennym
, s. 26-27
artykuł:
Najwazniejsze sprawy dla rynku zbozowego UE w 2005 roku
, s. 29-30
artykuł:
Import zboz do Unii Europejskiej - oplaty celne
(
RoJ
), s. 31-32
artykuł:
Doniesienia z niektorych nowych krajow czlonkowskich UE
, s. 33-34
artykuł:
Owies - zboze o ukrytym potencjale zywieniowym
, s. 34
artykuł:
Wspomnienia o prof. dr hab. Jerzym Kaczkowskim
(
Bielawski W.
), s. 39
artykuł:
Z historii polskiego mlynarstwa. Moje zycie i praca - czyli wspomnienia mlynarza starszego pokolenia [czesc 3]
(
Pol J.
), s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.