PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2009
Tom
07
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Piece konwekcyjno-parowe znacznie obnizaja koszt prowadzenia lokalu gastronomicznego. Serce nowoczesnej kuchni
(
Bozym M.
), s. 26-27
artykuł:
Koszt wyposazenia restauracji w drobny sprzet gastronomiczny to nawet 50 tys. zl. Drobny nie znaczy nieistotny
(
Mroziak P.
), s. 32-33
artykuł:
Punktem centralnym lokalu jest lada barowa ze stolkami - hockerami. Lokal musi miec swoj klimat
(
Bozym M.
), s. 34-35
artykuł:
Krewetki liderem popularnosci wsrod owocow morza. Frutti di mare po polsku
(
Mroziak P.
), s. 36-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.