PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Branza rolno-spozywcza skorzysta najwiecej
(
Wszelaka M.
), s. 19
artykuł:
Skoki wieprzowiny
(
Mikolajczyk E.
), s. 22-23
artykuł:
Produkcja i przetworstwo miesa w Polsce
, s. 24
artykuł:
Amerykanie przeswietlaja
(
Szczepaniak W.
), s. 26
artykuł:
Miesna awantura z Rosja
, s. 27-28
artykuł:
Potrzebny nadzor nad hodowla
(
Pilarek B.
), s. 30-31
artykuł:
Ceny osiagnely optymalna wysokosc
(
Brzozowski A.
), s. 34
artykuł:
50. Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii
(
Duda Z.
), s. 36-37
artykuł:
Kroliki - czy to sie oplaca?
(
Naumczyk A.
), s. 37-38
artykuł:
Marka nowego produktu regionalnego jako narzedzie budowania wizerunku regionu
(
Gnat A.
), s. 40-46
artykuł:
Jakosc miesa tucznikow mieszancowych otrzymanych w wyniku krzyzowania ras wbp, pbz, Duroc, Pietrain, Hampshire
(
Wojciechowski A.
,
Szmanko T.
,
Majewski A.
,
Gajewczyk P.
), s. 48-49
artykuł:
Wspolna organizacja rynku produktow rybolowstwa i akwakultury
(
Perzyna-Wojcik I.
), s. 56-58
artykuł:
Konkursy: wyroznienie ponad standardowosc czy nobilitowanie przyziemnej przecietnosci?
(
Duda Z.
), s. 59-60
artykuł:
HACCP dzieli firmy
(
Kaczynska D.
), s. 61
artykuł:
Realizacja wspomagania finansowego utylizacji
, s. 62-63
artykuł:
VARIOVAC w Polsce
(
Stepien M.
), s. 68
artykuł:
Ochrona produktow regionalnych w Unii Europejskiej
, s. 70-76
artykuł:
Z promocja marki trzeba sie spieszyc
(
Biernacka M.
), s. 78
artykuł:
Placa i kontroluja
(
Nogal W.
), s. 79-80
artykuł:
Promocja SPO 'Rybolowstwo i Przetworstwo Ryb 2004-2006'
(
Szczepenski Z.
), s. 82-83
artykuł:
Pomiar, rejestracja i monitoring temperatur w obiektach chlodniczych
(
Szymanik A.
), s. 88-90
artykuł:
Posadzki ceramiczne w przemysle spozywczym w swietle nowych wymogow sanitarnych
(
Skoracki D.
), s. 97-98
artykuł:
Zywnosciowe pasy bezpieczenstwa
(
Rawicz-Grotowski A.
), s. 100-101
artykuł:
PDZ - Poznaj Dobra Zywnosc
, s. 104-105
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.