PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zmiany jakosciowe surowca wieprzowego w Polsce w ostatnim dziesiecioleciu
(
Borzuta K.
), s. 36-39
artykuł:
Zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci w organizacjach lancucha zywnosciowego wg wymagan projektu ISO 22000. Czesc II
(
Owczarek L.
,
Karas M.
,
Jasinska U.
), s. 44-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.