PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Rola i znaczenie zywieniowe sprzezonych dienow kwasu linolowego
(
Bartnikowska E.
,
Obiedzinski M. W.
,
Grzeskiewicz S.
), s. 16-18
artykuł:
Modyfikacja wlasciwosci alergennych mleka krowiego. Czesc I. Charakterystyka alergenow mleka
(
Wroblewska B.
,
Jedrychowski L.
), s. 20-21
artykuł:
Chrupiemy przekaski
, s. 25-26
artykuł:
SONDA dobry surowiec przede wszystkim
(
Smolinski E.
), s. 30-31
artykuł:
Nietolerancja glutenu
(
Bartnik M.
), s. 33-34
artykuł:
Patenty
(
Poprawska K.
), s. 46-47
artykuł:
Prywatyzacja zakladow przemyslu spirytusowego
, s. 53
artykuł:
Niekorzystne wyniki handlu zagranicznego w 1998 r.
, s. 54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.