PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wzbogacanie zywnosci - aktualne propozycje krajowe
(
Nadolna I.
,
Kunachowicz H.
,
Rutkowska U.
), s. 31-37
artykuł:
Zasady ustalania i stosowania wymagan mikrobiologicznych dla zywnosci
(
Popowski J.
,
Grodowska A.
,
Kafel S.
), s. 39-43
artykuł:
Prof.zw.dr hab.nauk farm. Henryk Gertig - naukowiec, dydaktyk, organizator
, s. 59-63
artykuł:
List otwarty do Pana Dyrektora Instytutu Zywnosci i Zywienia dra med. Lucjana Szponara
(
Gertig H.
), s. 65-69
artykuł:
Materialy z Konferencji Szkoleniowej Tluszcze w zywieniu czlowieka. Zalecenia opracowane przez Instytut Zywnosci i Zywienia dotyczace tluszczow
, s. 71-76
artykuł:
Sposob oceny zywienia w zakladach zywienia zbiorowego
(
Szponar L.
,
Turlejska H.
), s. 77-80
artykuł:
Mleko i przetwory mleczne chronia przed osteoporoza
(
Debinski A.
,
Sawicki A.
), s. 81-84
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.