PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Damazy Jerzy Tilgner 1904-1997
, s. 5-7
artykuł:
Czynniki ksztaltujace produkcje i jakosc kulinarnego miesa wolowego w Polsce
(
Polczynska I.
,
Gorska I.
), s. 8-20
artykuł:
Glikoalkaloidy - substancje toksyczne roslin wyzszych
(
Cieslik E.
), s. 21-29
artykuł:
Mikrokapsulkowanie substancji spozywczych
(
Korus J.
,
Achremowicz B.
,
Sikora M.
), s. 30-40
artykuł:
Techniki chromatograficzne stosowane do rozdzialu tokoferoli w olejach i kondensatach z odnawiaczy
(
Gogolewski M.
,
Galuba G.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Jasinska-Stepniak A.
), s. 41-51
artykuł:
Wplyw mleczanow na jakosc mikrobiologiczna przechowywanych wedlin
(
Smiechowicz I.
), s. 52-60
artykuł:
Wykorzystanie piknometru helowego do pomiaru gestosci skrobi
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
), s. 69-74
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 75-81
artykuł:
Postepy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakosci zywnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 82-87
artykuł:
II Konferencja Transport Zywnosci
, s. 88-91
artykuł:
Wspolczesna informacja naukowa i techniczna w dziedzinie technologii i nauki o zywnosci
(
Rutkowski A.
), s. 92-94
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.