PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zlote Stalki dla najlepszych
, s. 19
artykuł:
Metoda posiewu spiralnego w analizie mikrobiologicznej zywnosci
(
Kregiel D.
), s. 28-29
artykuł:
Zapobieganie wyciekom wody oraz polepszenie cech organoleptycznych przetworow miesnych poprzez stosowanie nowej gamy dodatkow funkcjonalnych
(
Cyronek E.
), s. 33
artykuł:
Zadbac o jakosc surowca - to sie oplaca
(
Wojciechowski A.
), s. 35-38
artykuł:
Wspieranie przemyslu utylizacyjnego
(
Maslankiewicz B.
,
Leliwa-Pilecki G.
), s. 42-43
artykuł:
Kiedy wezmiesz plecak swoj
(
Rawicz-Grotowski A.
), s. 48-50
artykuł:
Czy Gdansk jest bardziej atrakcyjny niz Poznan?
(
Stepien M.
), s. 51-52
artykuł:
Walne Zgromadzenie Stowarzyszenia Rzeznikow i Wedliniarzy RP
, s. 56
artykuł:
Monitoring instalacji chlodniczych w oparciu o urzadzenia firmy Danfoss
(
Szymanik A.
), s. 59-61
artykuł:
Cold'or - system nowoczesnych drzwi i komor
(
Pietrzak J. P.
), s. 63-64
artykuł:
Realizacja Programu SAPARD
(
Sikora T.
), s. 76-77
artykuł:
DYNACO - podatne szybkobiezne bramy rolowane
(
Steinborn J.
), s. 78
artykuł:
Rzez rzeznikow
(
Naszkowska K.
), s. 81
artykuł:
Polskie klipsownice
, s. 94
artykuł:
Woreczki barierowe, termokurczliwe gasior VACUUM SHRINK BAG
(
Prietz J.
), s. 96
artykuł:
Co nas czeka po wstapieniu do Unii Europejskiej
(
Rozanski W.
), s. 109
artykuł:
Jak urosla taka gora miesa?
(
Naszkowska K.
), s. 120-121
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.