PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Znaczenie wyselekcjonowanych produktow przemialu zyta w ksztaltowaniu cech jakosciowych pieczywa. Czesc I. Mozliwosci wyodrebniania frakcji maki zytniej bogatych w wybrane skladniki blonnika pokarmowego
(
Michniewicz J.
,
Ratajczak J.
,
Kolodziejczyk P.
,
Obuchowski W.
), s. 8-11
artykuł:
Ze spotkania producentow makaronu
(
Obuchowski W.
), s. 27
artykuł:
Jakosc technologiczna i zdrowotna krajowych produktow zbozowo-mlynarskich
(
Gorniak W.
), s. 5-6
artykuł:
Francja potentatem na rynku zbozowo-mlynarskim
, s. 37
artykuł:
Analiza sytuacji na rynku zboz UE w okresie 2000-02 r.
, s. 32-35
artykuł:
Aktualne problemy w przetworstwie zboz w Polsce
(
Jankiewicz M.
), s. 6-7
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.