PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Zmiany przechowalnicze tluszczow a wartosc wypiekowa maki zytniej
(
Konopka I.
,
Rotkiewicz D.
), s. 23-25
artykuł:
Cechy geometryczne ziarna pszenicy a jego jakosc technologiczna
(
Majewska K.
,
Gudaczewski W.
,
Fornal L.
), s. 26-28
artykuł:
Bursztynowa durum
(
Jakimczyk J.
), s. 32
artykuł:
Barwniki jako substancje dodatkowe w produkcji makaronu
(
Obuchowski W.
), s. 19-22
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.