PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wplyw moczenia w wodzie utlenionej oraz pakowania w atmosferze modyfikowanej na przedluzenie trwalosci selera korzeniowego malo przetworzonego
(
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Czapski J.
,
Czaczyk K.
,
Zielinska A.
), s. 129-137
artykuł:
Wplyw aglomeracji na wlasciwosci ogolne wieloskladnikowej zywnosci w proszku
(
Kowalska J.
,
Lenart A.
), s. 27-36
artykuł:
Wlasciwosci plyniecia wybranych spozywczych materialow sypkich
(
Domian E.
,
Milczarski L.
), s. 37-46
artykuł:
Ubytki masy tusz wieprzowych podczas poubojowego wychladzania w zaleznosci od stopnia ich umiesnienia
(
Gejdel J.
,
Korzeniowski W.
), s. 77-84
artykuł:
Qualitative and quantitative changes of thiamine in turkey meatballs in the presence of potassium iodide
(
Szymandera-Buszka K.
,
Waszkowiak K.
)
artykuł:
Porownanie przydatnosci odmian jablek do produkcji plastrow o malym stopniu przetworzenia
(
Bieganska-Marecik R.
,
Czapski J.
), s. 115-127
artykuł:
Liquefaction of starch by thermostable alpha-amylase
(
Slominska L.
,
Wisniewska D.
,
Grzeskowiak A.
)
artykuł:
Attempt to obtain beverage containing viable lactic acid bacteria and estimation of their survival ability at the selected temperatures
(
Wzorek W.
,
Bonin S.
,
Koskowska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.