PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Nowe eksponaty w bytomskim Muzeum Piekarsko-Cukierniczym
, s. 19
artykuł:
Owocna wspolpraca
, s. 20-21
artykuł:
Owoce kandyzowane - ich wyrob, przygotowanie i zastosowanie w technologiach ciastkarskich i cukierniczych
(
Szczurek G.
), s. 22-23
artykuł:
Sukces Polakow we Frankfurcie
, s. 28
artykuł:
Dlaczego smazyc na Risso?
, s. 29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.