PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Charakterystyka chemiczna owocow wybranych odmian gruszy azjatyckiej [Pyrus pyrifolia]
(
Kopera M.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Wplyw sposobu koagulacji na biodostepnosc wapnia i fosforu z permeatow otrzymanych przy produkcji serow twarogowych metoda ultrafiltracji
(
Wilczewska J.
,
Klobukowski J.
,
Szpendowski J.
)
artykuł:
Wplyw zawartosci izomerow trans w tluszczach na jakosc ciast wysokotluszczowych
(
Zbikowska A.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Aktywnosc przeciwutleniajaca owocow borowki wysokiej [Vaccinium corymbosum L.]
(
Scibisz I.
,
Mitek M.
,
Malewska J.
)
artykuł:
Zdolnosc wybranych szczepow Lactobacillus sp. do fermentowania oligosacharydow i oligopolioli o zroznicowanym stopniu polimeryzacji
(
Galazka I.
,
Klewicki R.
,
Slizewska K.
)
artykuł:
Metody statystyczne w systemie HACCP w przemysle mleczarskim
(
Tarczynska A.
,
Ziajka S.
,
Kowalik J.
)
artykuł:
Wplyw solenia i solankowania na jakosc mikrobiologiczna miesa kurczat
(
Wachowicz I.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Porownanie wlasciwosci przeciwutleniajacych preparatow karotenoidow uzyskanych z owocow pomidora i papryki
(
Wolosiak R.
)
artykuł:
Antioxidant activity of wheat bran extract in rapeseed oil
(
Mikulajova A.
,
Takacsova M.
,
Nemeth K.
,
Rasova N.
,
Vojtekova S.
)
artykuł:
Wplyw powlekania na wlasciwosci fizyczne aglomerowanego sproszkowanego napoju kakaowego
(
Kowalska J.
)
artykuł:
Wplyw temperatury na wybrane wlasciwosci jablek suszonych konwekcyjnie i sublimacyjnie
(
Fabisiak A.
,
Witrowa-Rajchert D.
,
Gluszko J.
)
artykuł:
Wplyw wielkosci dodatku i czasu dzialania transglutaminazy oraz stopnia rozdrobnienia miesa na wlasciwosci farszow drobiowych z obnizona zawartoscia soli kuchennej
(
Arciszewska A.
,
Cegielka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.