PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Jak to ze szklem bylo
(
Packo D.
), s. 4
artykuł:
Kompleksowe rozwiazanie problemu podczyszczania wysokoobciazonych sciekow z zakladow piwowarskich
(
Wiechecki W.
), s. 17-20
artykuł:
Warunki moczenia jeczmienia browarnego na slod, jego stan wyjsciowy a stopien infekcji slodu
(
Baca E.
,
Michalowska D.
,
Golebiewski T.
), s. 24-25
artykuł:
Dobre wino z jablek - specjalnoscia narodowa
(
Przegalinska M. J.
), s. 30-31
artykuł:
Metody falszowania zageszczonych sokow owocowych
(
Martinek W.
), s. 37-38
artykuł:
Prof.dr hab. Kazimerz Jarosz - wspomnienia
, s. 40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.