PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
2007
Tom
63
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wrazliwosc in vitro i in vivo Streptococcus suis na ceftiofur
(
Jablonski A.
,
Lesiak M.
,
Porowski M.
,
Wojciechowski J.
,
Stepnicki A.
,
Pejsak Z.
), s. 228-231
artykuł:
Wirusy wystepujace w nasieniu buhajow
(
Rola J.
,
Polak M. P.
), s. 161-164
artykuł:
Serological profile of some viral infections in unvaccinated cattle in Turkey
(
Yazici Z.
,
Okur Gumusova S.
,
Albayrak H.
), s. 187-189
artykuł:
Regulacja immunologiczna w zarazeniach helmintami: ochrona przed alergia
(
Rzepecka J.
,
Doligalska M.
), s. 147-150
artykuł:
Przydatnosc wybranych parametrow krwi w monitorowaniu prawidlowosci treningu koni dyscypliny skokow przez przeszkody
(
Jawor P.
,
Stefaniak T.
,
Borkowski J.
,
Przewozny M.
,
Wierzbicki H.
,
Swagemakers J.
), s. 213-218
artykuł:
Prof. W.I.B. Beveridge ScD, DVSc, DVM - wspomnienie
(
Prost E. K.
), s. 254
artykuł:
Parametry genetyczne cech pokrojowych krow pierwiastek rasy czarno-bialej i czerwono-bialej
(
Kruszynski W.
,
Pawlina E.
,
Wierzbicki H.
), s. 196-200
artykuł:
Maszynowy doj malych przezuwaczy
(
Olechnowicz J.
,
Jaskowski J. M.
,
Antosik P.
), s. 155-160
artykuł:
Fasciola hepatica egg-induced granuloma in a bovine liver: a case report
(
Kaya G.
,
Atesoglu E. O.
,
Akca A.
), s. 175-177
artykuł:
Ekspresja bialek szoku cieplnego [hsp90, hsp70, hsp27] w komorkach mozgu myszy BALB-c zakazonych wirusem ospy myszy
(
Cymerys J.
,
Niemialtowski M.
), s. 201-204
artykuł:
Decreased serum adenosine deaminase activities in Van cats with feline retroviruses infections
(
Altug N.
,
Yuksek N.
,
Agaoglu Z. T.
,
Ozkan C.
), s. 184-186
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.