PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2006
Tom
16
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Modelowanie wnikania wody podczas rehydracji suszonego jablka
(
Witrowa-Rejchert D.
,
Dworski T.
), s. 20-23
artykuł:
Produkcja napojow bezalkoholowych z zastosowaniem emulsji napojowych
(
Dluzewska E.
,
Gasik A.
), s. 26-29
artykuł:
Segregacja podczas mieszania niejednorodnych materialow ziarnistych w mieszalniku bebnowym
(
Kolasa-Wiecek A.
), s. 32-34
artykuł:
Zastosowanie obiektywnej metody kolorymetrycznej do oceny barwy miesa
(
Gozdecka G.
), s. 35-37
artykuł:
Krystalizacja kierowana miodu pszczelego
(
Bakier S.
), s. 42-45
artykuł:
Mozliwosci zastosowania ultradzwiekow w przetworstwie miesa. Czesc I. Wplyw ultradzwiekow na kruchosc miesa, strukture tkanki lacznej i miesniowej
(
Gorska A.
,
Kozlowska M.
), s. 46-48
artykuł:
Analiza porownawcza konstrukcji piecow konwekcyjno-parowych
(
Diakun J.
,
Zawisza K.
), s. 49-53
artykuł:
Czynniki wplywajace na tworzenie oraz funkcjonowanie gron rolno-spozywczych w Polsce
(
Boguski J.
), s. 58-62
artykuł:
Ocena skutkow regulacji na przykladzie ustawodawstwa weterynaryjnego wdrozonego w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej - z uwzglednieniem jego wplywu na bezpieczenstwo zdrowotne zywnosci
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 63-69
artykuł:
Ogolna ocena Narodowego Planu Rozwoju 2007-2013 ze szczegolnym uwzglednieniem problematyki rozwoju infrastruktury transportowej
(
Bauer R.
), s. 73-76
artykuł:
Logika poszerzen integracji europejskiej. Czesc II. Etapy poszerzania do konca XX wieku
(
Kolodziej T.
), s. 81-88
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.