PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Rozwoj rynku zywnosci mrozonej
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 2
artykuł:
Transport i logistyka zywnosci mrozonej
(
Krajewski K.
), s. 6
artykuł:
Metoda dehydrofreezing [D-F] - znaczenie i przyszlosc
(
Kaminska A.
,
Lewicki P. P.
), s. 12-15
artykuł:
Sledzenie pochodzenia produktow spozywczych
(
Sokolowski G.
), s. 16
artykuł:
Nowoczesne sposoby pakowania a ich wplyw na jakosc i trwalosc produktow
(
Kacenak I.
,
Dandar A.
,
Sekretar S.
), s. 20-25
artykuł:
Propozycja materialu opakowaniowego dla mrozonek
(
Grabowska B.
,
Krolicki Z.
), s. 26-29
artykuł:
Bezpieczenstwo zywnosci pochodzenia zwierzecego
(
AG
), s. 30
artykuł:
Campylobacter - 'nowy patogen' w zywnosci
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 31
artykuł:
Czy powinnismy obawiac sie Campylobacter?
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 32-33
artykuł:
Zastosowanie technik ultradzwiekowych w przetwarzaniu zywnosci
(
Kaczmarski L. K.
,
Lewicki P. P.
), s. 34-36
artykuł:
Pomiar stopnia hydrolizy laktozy w mleku za pomoca krioskopu
(
Zmarlicki S.
,
Kycia K.
), s. 37-40
artykuł:
Korzysci zdrowotne ze spozywania produktow sojowych
(
Cichocka A.
), s. 41-43
artykuł:
Jubileusz 50-lecia Instytutu Przemyslu Miesnego i Tluszczowego
(
DC
), s. 45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.