PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1994
Tom
48
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Nowy system kwalifikacji jakosci wyrobow
, s. 126-128
artykuł:
Nowy model normalizacji w Polsce
(
Marcinek J.
), s. 129-130
artykuł:
Susze ziemniaczane metody i warunki suszenia
(
Iciek J.
,
Krysiak W.
), s. 131-133
artykuł:
Badania suszenia sublimacyjnego wybranych produktow spozywczych
(
Kawala Z.
,
Kaplon J.
,
Kramkowski R.
,
Berdzik M.
), s. 134-136
artykuł:
Niektore problemy certyfikacji w gospodarce wolnorynkowej i kontroli zywnosci
(
Obiedzinski M.
,
Zorawski A.
), s. 138-131
artykuł:
Urzadzenia do kontroli jakosci
, s. 144-145
artykuł:
Proba przygotowania podloza skrobiowego do fermentacji mlekowej
(
Maslowski B.
,
Cwiakala A.
), s. 148-149
artykuł:
Piwne targowanie
, s. 152
artykuł:
Promocja krajowej zywnosci we Wroclawiu
(
Szybiga K.
), s. 152-153
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.