PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Zmiana sposobu opalania pieca piekarskiego RRK na paliwo gazowe
(
Pachole Z.
), s. 10-12
artykuł:
W Polsce zjadamy rocznie srednio 3 kg lodow. Duze zdobywaja rynek
, s. 52
artykuł:
Taka sobie kanapka
(
Pietrzak L.
), s. 21
artykuł:
Szwedzi juz moga wyslac ciasto do znajomych
(
Lewy A.
), s. 43
artykuł:
Normalizacja w przemysle cukierniczym i ciastkarstwie
(
Gasparska R.
), s. 28-29
artykuł:
Niemcy oszczedzaja na kosztach energii
(
Gubala W.
), s. 14
artykuł:
Makarony nie tucza
(
Gorecka D.
,
Janitz W.
), s. 20
artykuł:
Lody - inaczej: Tiramisu, Panna Cotta, Stracciatella, Bianco and Nero, Zuppa Inglesse, Mechery, Carapino
, s. 50-51
artykuł:
Klienci firmy Zeelandia Super Bake w Holandii
, s. 5
artykuł:
ISO 9002 dla firmy Pegromar
(
P.K.
), s. 42
artykuł:
Ganasz maslany
(
Sargenti G.
,
Kania-Lentes P.
), s. 46
artykuł:
Dzien Chleba
, s. 16-17
artykuł:
Czy opakowanie moze sprzedawac wyrob
(
Polak E.
), s. 32-36
artykuł:
Chleb Milosierdzia - pomoc dla glodujacych
, s. 19
artykuł:
Astma zawodowa i inne choroby alergiczne u piekarzy
(
Piesiewicz H.
), s. 6-9
artykuł:
Aktualne normatywy jakosci wody przeznaczonej do konsumpcji
(
Wichrowska B.
), s. 15
artykuł:
70. urodziny Stefana Placka. Prekursor 'Misterium Chleba'
(
Perzynski M.
), s. 22
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.