PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2004
Tom
31
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ocena wartosci hodowlanej ogierow czolowych czystej krwi arabskiej na podstawie wskaznikow biometrycznych
(
Sobczuk D.
), s. 173-180
artykuł:
Porownanie mas ciala urodzonych zrebiat czystej krwi arabskiej w grupach ojcowskich i subliniach zenskich uzytkowanych w SK Michalow
(
Chmiel K.
,
Sobczuk D.
,
Gajewska A.
), s. 181-187
artykuł:
Dokladnosc oceny miesnosci tusz wieprzowych na podstawie pomiarow liniowych i masy elementow z rozbioru technologicznego lub stosowanego w SKURTCh
(
Molenda P.
,
Tereszkiewicz K.
,
Mielech G.
), s. 189-200
artykuł:
Proba zastosowania modelu wielozmiennego do oceny wartosci hodowlanej owiec rasy Suffolk metoda BLUP - model zwierzecia
(
Szewczyk A.
), s. 201-208
artykuł:
Polimorfizm markerow genetycznych klasy I w dwoch grupach owiec mieszancow
(
Rychlik T.
,
Korman K.
,
Duniec M.
), s. 209-219
artykuł:
Analiza liczby padniec kurczat brojlerow w czasie transportu do ubojni
(
Gruzewska A.
,
Biesiada-Drzazga B.
), s. 221-232
artykuł:
Okreslenie wspolzaleznosci miedzy wskaznikami jakosci skorup a masa wlasciwa jaj kurzych
(
Kaminska B. Z.
), s. 233-241
artykuł:
Jakosc jaj spozywczych uzyskanych od kur w pierwszym i drugim roku uzytkowania
(
Sokolowicz Z.
,
Krawczyk J.
), s. 243-249
artykuł:
Wplyw bilansowania mineralnego zywienia krow mlecznych w okresie letnim na wydajnosc oraz wybrane skladniki mineralne krwi i mleka
(
Bujanowicz-Haras B.
,
Matras J.
,
Wojtasik J.
), s. 251-264
artykuł:
Wplyw skladu mieszanki paszowej dla niosek na barwe zotlek jaj
(
Kaminska B. Z.
), s. 265-270
artykuł:
Strawnosc i wartosc energetyczna w zywieniu kurczat brojlerow zgranulowanego jeczmienia i zyta z dodatkiem kompleksu enzymatyzcnego [ksylanaza, glukanaza i celulaza]
(
Rubaj J.
,
Matyka S.
), s. 271-277
artykuł:
Wplyw relacji ceny skupu zywca wieprzowego do ceny detalicznej wybranych produktow miesnych na status ekonomiczny rolnika
(
Szumiec A.
), s. 279-288
artykuł:
Optymalizacja skali produkcji zywca wieprzowego przy zastosowaniu progu rentownosci
(
Szarek S.
,
Kaluza H.
), s. 289-298
artykuł:
Wplyw poziomu cen na oplacalnosc produkcji kurczat brojlerow
(
Banas K.
), s. 299-307
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.