PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Substancje dodatkowe w produkcji i obrocie zywnoscia
(
Rutkowski A.
), s. 4-5
artykuł:
Chcemy pomoc producentom zywnosci
(
Stus M. P.
), s. 7-8
artykuł:
Hydrokoloidy - substancje dodatkowe i skladniki zywnosci specjalnego przeznaczenia
(
Swiderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 12-14
artykuł:
MAXILACT - beta-D-galaktozydaza, laktaza
, s. 18
artykuł:
Napoje i soki owocowo-warzywne - nosniki skladnikow funkcjonalnych
(
Krugla E.
,
Zdziennicka D.
,
Kostrzewa E.
), s. 20-21
artykuł:
Zastosowanie pro- i prebiotykow w lodach
(
Polak E.
), s. 22-23
artykuł:
ZENTIS - nowe propozycje dla producentow zywnosci funkcjonalnej
, s. 24
artykuł:
50 lat na rynku ZPT Warszawa S.A.
(
Smolinski E.
), s. 28-29
artykuł:
Inulina i oligofruktoza jako skladniki zywnosci
, s. 34-35
artykuł:
Zroznicowanie wlasciwosci skrobi
(
Leszczynski W.
), s. 38-39
artykuł:
Rola skrobi modyfikowanych w rozwoju nowoczesnych produktow
(
Scipien M.
), s. 40-41
artykuł:
Skutki wdrozenia unijnego rezimu importowo-eksportowego
(
Nosecka B.
), s. 43-44
artykuł:
Czy bac sie zelatyny?
, s. 50-51
artykuł:
Folie barierowe Gasiorpak
(
Konojacki Z.
), s. 52-53
artykuł:
Zadania przemyslu spozywczego z zakresu ochrony srodowiska w swietle przepisow polskich i UE. Czesc II
(
Deja A.
), s. 54-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.