PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Czy mozna produkowac spirytus z dyni?
, s. 19
artykuł:
Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacja, metabolizm,genetyka, wykorzystanie
(
Libudzisz Z.
,
Walczak P.
,
Bardowski J.
), s. 21-24
artykuł:
Ocena przydatnosci grzybni Aspergillus niger w przemysle paszowym
(
Szoltysek K.
), s. 25-26
artykuł:
Seminarium sokownicze firmy Begerow
, s. 29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.