PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1993
Tom
47
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Ekonomiczna reforma przemysłu spożywczego w Czechach i Słowacji
artykuł:
Produkcja przemyslu spozywczego 1992 roku
(
Berdowski J. B.
,
Wasiewicz E.
), s. 86-88
artykuł:
Mechanizmy regulujace handel artykulami rolno-spozywczymi z krajami EWG
(
Rowinski J.
), s. 89-91
artykuł:
Procesy membranowe i ich wykorzystanie w przemysle spozywczym
(
Surowka K.
), s. 93-97
artykuł:
Zastosowanie techniki membranowej do zageszczenia bialka jaj
(
Plotka A.
,
Kijowski J.
,
Wcislo H.
), s. 97-101
artykuł:
Wplyw wymogow konsumentow na kierunki badan w nauce i technologii zywnosci. Czesc I.Eliminacja niekorzystnych zmian a kierunki badan zywnosci
(
Surmacka-Szczesniak A.
), s. 102-104
artykuł:
Zywnosc dietetyczna i leczenia
(
Rutkowski A.
), s. 105-107
artykuł:
Metoda manostatyczna badania stabilnosci oksydatywnej tluszczow
(
Szukalska E.
,
Drozdowski B.
), s. 108-110
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.