PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Poznalismy Barmana Roku'98
(
Pietruszewska K.
), s. 4
artykuł:
Nazwy potraw takze podlegaja modzie
, s. 8
artykuł:
Irlandzkie dni Swietego Patryka w Warszawie
, s. 8
artykuł:
EUROGASTRO'98 - znakomita oferta dla gastronomii
(
Bienkowska M.
), s. 16-17
artykuł:
ITB Berlin - dobry rok turystyczny dla Europy
, s. 19
artykuł:
Taspol'98
, s. 20
artykuł:
Targi Gastro Expo'98 oraz Shop Expo'98
, s. 20
artykuł:
Przyprawy - dusza potraw
(
Kowalczuk I.
), s. 28-31
artykuł:
Zimne lakocie - ulubionym przysmakiem
, s. 32-33
artykuł:
Nowe metody grzejnictwa w technologii gastronomicznej. Czesc II. Mikrofale to jest to
(
Zalewski S.
), s. 34-35
artykuł:
Termosowe systemy dystrybucji zywnosci. Ciag dalszy
, s. 36-38
artykuł:
Po co komputer w gastronomii
(
Narczyk P.
), s. 40
artykuł:
Nowoczesne oswietlenie
, s. 41
artykuł:
Aby gosc mogl dobrze odpoczac
, s. 42
artykuł:
Relaks w sloncu
, s. 43-45
artykuł:
Z dziejow kuchni polskiej
(
Pietruszewska K.
), s. 46
artykuł:
Piec gwiazdek
(
Celej A.
), s. 47
artykuł:
Produkowane przemyslowo artykuly mrozone
, s. 48
artykuł:
Zastosowanie wlasciwosci fizykochemicznych hydrolizatow bialkowych w gastronomii
(
Skrzypczak K.
), s. 49-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.