PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2004
Tom
02
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Gastropol liczy na stabilizacje. 5 tys. posilkow dziennie
(
Wieczorek A.
), s. 24-25
artykuł:
Male miasta i pizza na telefon. Pan American Pizza: 150 restauracji do konca 2004 roku
(
Wieczorek A.
), s. 26-27
artykuł:
Nowe prawo nie zmieni strategii. 10 procent prowizji
(
Krawczewski J.
), s. 28-30
artykuł:
Emil-Pol zdobywa rynek gastronomiczny. Cel: zywienie zbiorowe
(
AW
), s. 30
artykuł:
Wdrozenia HACCP przez Internet. Redukcja kosztow gwarantowana
(
Otto P.
), s. 32
artykuł:
HACCP w logistyce wewnatrz zakladu. Skrzyzowania niedopuszczalne
(
Otto P.
), s. 34
artykuł:
Jak zapisywac w ksiedze HACCP. Biurokracja do przejscia
(
Burzec M.
), s. 36-37
artykuł:
Kuchnia grecka ma stalych klientow. Kucharz z Grecji za 8 tys. zl miesiecznie
(
Sujecka-Zak M.
), s. 42-44
artykuł:
Pracownik baru musi miec doswiadczenie. Barman to wizytowka lokalu
(
Olszewski K.
), s. 46-47
artykuł:
Zaopatrzenie u jednego producenta. Kawa z ekspresem: srednio 20 proc. upustu
(
Otto P.
), s. 52
artykuł:
Frytury stale czy plynne. Modna frytura palmowa
(
CRO
), s. 56
artykuł:
Szybkie i skuteczne sprzatanie restauracji. Urzadzenie zamiast rak
(
Krawczewski J.
), s. 58
artykuł:
Piece konwekcyjne: stabilna pozycja. Steamery na wymarciu
(
AW
), s. 60-61
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.