PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Advances in Agricultural Sciences
Rocznik
1995
Tom
04
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Port quality in relation to backfat thickness and carcas weight
(
Kortz J.
,
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Blaut D.
), s. 7-13
artykuł:
Meat quality of thin backfat lightweight and heavyweight porkers kept in large industrial and small private farms in the district of Szczecin
(
Kortz J.
,
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Hrycyk K.
), s. 23-29
artykuł:
Meat quality of porkers from private and state farms in relation to carcass weight
(
Kortz J.
,
Gardzielewska J.
,
Karamucki T.
,
Kotunski M.
), s. 31-37
artykuł:
Meat quality in pigs carcasses weighing below 80 kg of porkers bred in private and state farms in relation to backfat thickness
(
Kortz J.
,
Jakubowska M.
,
Karamucki T.
,
Karszul A.
), s. 39-46
artykuł:
Meat quality in carcasses weighing below 80 kg of porkers reared in private and large state farms in relation to backfat thickness
(
Kortz J.
,
Jakubowska M.
,
Mielniczuk D.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
), s. 47-53
artykuł:
Charakteristics of porkers bred in private farms and in meat industry-owned farms in relation to different distance of transportation to slaughterhouse
(
Kortz J.
,
Karamucki T.
,
Gardzielewska J.
,
Szafran E.
), s. 55-61
artykuł:
A kinetic model of post mortem pH changes in the breast muscles of broiler chicken
(
Gardzielewska J.
), s. 63-68
artykuł:
Sex-related sensory attractiveness of meat and bouillon of two broiler chicken strain-crosses
(
Gardzielewska J.
,
Kortz J.
,
Jakubowska M.
,
Pawlak B.
), s. 69-74
artykuł:
Changes in texture and rheological properties of Baltic cod fillets during frozen storage
(
Lachowicz K.
), s. 83-87
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.