PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Rozwoj rynku zywnosciowego w Polsce
(
Kobuszynska M.
), s. 108-110
artykuł:
Jakosc piwa w opinii konsumentow regionu krakowskiego
(
Walczowska A.
,
Major M.
), s. 113-115
artykuł:
Aktywnosc enzymatyczna lizozymu i jej wykorzystanie do utrwalania zywnosci
(
Lesnierowski G.
,
Kijowski J.
), s. 116-119
artykuł:
Zastosowanie metody Elisa do oznaczania haptenow wystepujacych w zywnosci
(
Wroblewska B.
,
Jedrychowski L.
), s. 122-124
artykuł:
Wplyw rodzaju opakowania na jakosc sokow i napojow owocowych
(
Cichon Z.
), s. 125-127
artykuł:
Trwalosc i akceptacja konsumencka napojow fermentowanych z mleka koziego
(
Pieczonka W.
,
Pasionek B.
), s. 128-130
artykuł:
Postepy w technologii zywnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
), s. 131-133
artykuł:
Profesor Jozef Janicki dynamiczny tworca polskiej nauki o zywnosci
(
Pezacki W.
), s. 134-135
artykuł:
Malopolskie Targi Spozywcze
(
Sikora T.
), s. 135
artykuł:
Zwiazki nauki z praktyka
(
Warchalewski J. R.
), s. 136
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.