PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2003
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of culinary process on beet roots quality
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Golaszewska B.
,
Wachowicz I.
)
artykuł:
Properties of acetylated starch obtained from SO2-treated starch milk
(
Golachowski A.
)
artykuł:
Changes in headed and gutted Baltic herring during immersed salting in brine with the addition of acetic acid. Part 2. Intensity of proteolysis
(
Kolakowski E.
,
Bednarczyk B.
)
artykuł:
Technological value of a spelt and common wheat hybrid
(
Ceglinska A.
)
artykuł:
Model study on intensified migration of volatile substances from food contacting plastic materials during repeated microwaving
(
Melski K.
,
Zabielski J.
,
Kubera H.
)
artykuł:
Effect of ripening temperature on proteolysis and organoleptic properties of Edam-type cheese
(
Kujawski M.
,
Cichosz G.
,
Podhajna E.
,
Sanko B.
)
artykuł:
Changes in texture of yoghurt from ultrafiltrated goat's milk as influenced by different membrane types
(
Domagala J.
,
Kupiec B. E.
)
artykuł:
DSC, SDS-page and spectrophotometry for characterization of modified lysozyme
(
Lesnierowski G.
,
Kijowski J.
,
Stangierski J.
)
artykuł:
The importance of main components of grains on baking quality of wheat
(
Nowotna A.
,
Gambus H.
,
Liebhard P.
,
Praznik W.
,
Ziobro R.
,
Berski W.
,
Cygankiewicz A.
)
artykuł:
Beta-glucan enzymatic hydrolysis in cereal grains and cereal products
(
Michniewicz J.
,
Kolodziejczyk P.
,
Obuchowski W.
)
artykuł:
Surface of triticale starch granules - NC-AFM observations
(
Juszczak L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.