PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Zastosowanie ulepszonych metod mikrobiologicznych w laboratoriach przemyslu miesnego
, s. 70-71
artykuł:
Zastosowanie transglutaminazy w przetworstwie miesa
, s. 52
artykuł:
Zasady prawidlowego chowu indykow
, s. 94
artykuł:
Wykrywanie miesa drobiowego w przetworach miesnych
, s. 95-97
artykuł:
Wplyw wysokiego cisnienia na mieso
, s. 34
artykuł:
Wplyw pradu elektrycznego na szybkosc procesu peklowania miesa
(
Cierach M.
,
Budny J.
,
Zywica R.
,
Markowski M.
), s. 82
artykuł:
Technologia wysokich cisnien
, s. 32-33
artykuł:
Technologia pokrywania produktow mrozonych faza ciekla
, s. 38
artykuł:
Rekonstytuowanie sloniny na otoczke do pasztetow
, s. 66
artykuł:
Polfabrykaty do dan typu convenience
, s. 78
artykuł:
Polagra'98
, s. 2
artykuł:
Oslonki specjalne do przetworow miesnych
, s. 72-73
artykuł:
Nowa inwestycja MORLIN SA
, s. 22
artykuł:
Muzeum Gospodarki Miesnej w Sielinku
(
Pezacki W.
), s. 18-19
artykuł:
Mieso jako zrodlo selenu w zywieniu czlowieka
, s. 90
artykuł:
Innowacje w dziedzinie wyrobow z miesa drobiowego. Czesc II
(
Hoogenkamp H. W.
), s. 74-77
artykuł:
Hydrokoloidy
, s. 58
artykuł:
Dobra technologia i organizacja - naszym atutem
(
Goscieta M.
), s. 28-29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.