PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
1996
Tom
34
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Poprawa sytuacji ekonomicznej producentow trzody
(
Okularczyk S.
), s. 5-7
artykuł:
Knury, pielegnacja i zywienie
(
Grudniewska B.
), s. 8-11
artykuł:
XII Krajowa Wystawa Zwierzat Hodowlanych na Sluzewcu w Warszawie 1996 rok
(
Nowak K.
), s. 13-16
artykuł:
Postep hodowlano-produkcyjny a ilosc i jakosc surowca miesnego
, s. 16
artykuł:
Pic i tyc - trzeba wybierac
(
Drzewiecka A.
), s. 18
artykuł:
Czynniki wplywajace na zwiekszenie miesnosci tucznikow i oplacalnosci ich produkcji
(
Jarczyk A.
), s. 20-23
artykuł:
Wywiad z lekarzem weterynarii Zygmuntem Matusikiem - kierownikiem lecznicy weterynaryjnej ANIMALS w Choroszczy [woj.bialostockie]
, s. 25
artykuł:
Zastosowanie preparatu mineralno-witaminowego DOMINAL w zywieniu tucznikow
(
Lipinski K.
,
Tywonczuk J.
), s. 26-27
artykuł:
Produkowac wieprzowine czy sprzedawac ziarno?
(
Szarek S.
), s. 30-31
artykuł:
Woda i sol sa rowniez paszami
(
Falkowska A.
,
Falkowski J.
), s. 33-35
artykuł:
Lizyna - aminokwas, o ktorym oplaca sie pamietac. Czesc I
(
Buraczewski S.
), s. 37-38
artykuł:
Zastosowanie pelnych nasion lnu w dawkach pokarmowych dla tucznikow
(
Barowicz T.
,
Brzoska F.
), s. 40-42
artykuł:
Uzytkowosc tuczna i rzezna swin zywionych koncentratami firmy EWOS POLFARM
(
Lyczynski A.
,
Pietrzak M.
,
Stanislawski K.
), s. 53-54
artykuł:
Nowe projektowe rozwiazania kojcow dla swin w Europie
(
Korytowska D.
), s. 56-57
artykuł:
Zasady zwalczania dyzenterii swin
(
Pejsak Z.
), s. 60-62
artykuł:
Efektywnosc virginiamycyny w mieszankach dla macior prosnych i karmiacych
(
Korniewicz D.
,
Korniewicz A.
), s. 66-70
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.