PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
50[648]
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Wydawca
-
Rocznik
1993
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
50[648]
artykuł:
Wykorzystanie metody derywatograficznej do oznaczania zawartosci wody w srodkach spozywczych
(
Maslowska J.
,
Wiedlocha M.
), s. 5-30
artykuł:
Proby wykorzystania soku ziemniaczanego w produkcji drozdzy piekarskich
(
Kosiek E.
), s. 31-41
artykuł:
Wplyw metanolu na wydalnosc biosyntezy witaminy B12 w fermentacji metanowej wywaru melasowego
(
Kokuszko Z.
), s. 43-52
artykuł:
Rola biologiczna i metody oznaczania molibdenu w produktach spozywczych
(
Maslowska J.
,
Janiak J.
), s. 85-102
artykuł:
Nowe szczepy drozdzy dla fermentacji alkoholowej melasy o podwyzszonym stezeniu cukrow
(
Szopa J. S.
,
Nielepkowicz-Charczuk A.
,
Gancarz M.
), s. 113-125
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.