PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Muzeum Gospodarki Miesnej teraz w Szreniawie
(
Pezacki W.
), s. 4
artykuł:
Plan terenowo-problemowego rozwoju budynkow Muzeum Narodowego Rolnictwa - oddzial Gospodarki Miesnej w Szreniawie
, s. 5
artykuł:
Miedzynarodowy handel miesem. Przeplyw towarow a zachowanie konsumentow
(
Pijls F.
), s. 8-10
artykuł:
Polska Dobra Zywnosc z Lukowa
, s. 16
artykuł:
Zapewnianie jakosci wedzonek parzonych
(
Weber H.
), s. 20
artykuł:
Bezpieczenstwo i stabilnosc zywnosci
(
Weber H.
), s. 28-30
artykuł:
Rozdrabnianie w wilku - w praktyce
(
Walter H.
,
Weisenfels M.
), s. 34
artykuł:
Projektowanie przedsiebiorstw przemyslu spozywczego
(
Falkenstein C.
), s. 42-43
artykuł:
Wplyw wielkosci dodatku skrobi ziemniaczanej i kukurydzianej na jakosc drobiowych farszow i kielbas drobno rozdrobnionych
(
Dasiewicz K.
,
Slowinski M.
,
Wrobel R.
), s. 44
artykuł:
Przestrzenie wolne od zanieczyszczen
(
Schliesser J.
,
Huen J.
), s. 48-50
artykuł:
Mycie maszynowe
(
Hornemann M.
,
Modrich K. U.
), s. 54-58
artykuł:
Pomoc w projektowaniu opakowan
, s. 60
artykuł:
Pakowanie w gotowych tackach na traysealerach Multivac
, s. 63
artykuł:
Konsumpcja miesa i przetworow miesnych w krajach Unii Europejskiej
(
Frohn H.
), s. 64
artykuł:
Organizacja zarzadzania marka
(
Kotarbinski J.
), s. 70
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.