PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2004
Tom
31
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Powiazanie pomiedzy polimorfizmem wybranych genow oraz wskaznikami biochemicznymi krwi a wykorzystaniem paszy i uzytkowoscia rzezna bydla miesnego
(
Oprzadek J.
,
Dymnicki E.
,
Flisikowski K.
,
Oprzadek A.
,
Zwierzchowski L.
), s. 5-12
artykuł:
Wplyw tempa wzrostu swin rasy Large White na niektore cechy rzezne, jakosc miesa i profil kwasow tluszczowych miesnia najdluzszego
(
Pasciak P.
,
Migdal W.
,
Wojtysiak D.
,
Pieszka M.
,
Barowicz T.
), s. 13-20
artykuł:
Porownanie cech miesnych, wartosci rzeznej tuszek i skladu chemicznego miesa kaczek z trzech rodow matecznych
(
Mazanowski A.
,
Bernacki Z.
), s. 39-54
artykuł:
Wykorzystanie samcow ras duzych w krzyzowaniu towarowym krolikow
(
Zajac J.
), s. 55-65
artykuł:
Wplyw dodatku fitazy pochodzenia mikrobiologicznego na strawnosc pozorna i jelitowa aminokwasow oraz ich zawartosc w roznych tkankach u loch
(
Czech A.
,
Grela E. R.
), s. 67-75
artykuł:
Wplyw udzialu mieszanki ziol w paszy kurczat brojlerow na wodochlonnosc i sklad chemiczny miesni
(
Czaja L.
,
Gornowicz E.
), s. 77-86
artykuł:
Wplyw dodatku octanu retinolu do mieszanek paszowych dla kurczat brojlerow na wyniki odchowu i jakosc miesa
(
Pieszka M.
,
Pietras M.
,
Barowicz T.
), s. 87-94
artykuł:
Wplyw wieku kur i obsady na jakosc jaj spozywczych
(
Sokolowicz Z.
,
Krawczyk J.
), s. 103-113
artykuł:
Ekonomiczny aspekt badan cytogenetycznych klaczy
(
Bugno M.
,
Slota E.
,
Okularczyk S.
), s. 125-132
artykuł:
Kosci czaszki tura Bos primigenius Bojanus 1827 z miejscowosci Nowy Jaromierz
(
Frackowiak H.
,
Makowiecki D.
,
Kulawik M.
), s. 155-161
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.