PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wheat flour proteins:composition, structure and functionality in breadmaking
(
Bushuk W.
), s. 5-23
artykuł:
Wheat flour proteins: composition, structure and functionality in breadmaking
(
Bushuk W.
)
artykuł:
Utilization of microorganisms for production of monoacylglycerols
(
Bednarski W.
,
Kowalewska-Piontas J.
,
Adamczak M.
,
Zadernowski R.
)
artykuł:
Toxic effect of distilled water on bacteria
(
Koterska B.
,
Bielecka M.
,
Hnatkowska M.
,
Derejska-Benedict K.
,
Biedrzycka E.
)
artykuł:
Resorcinolic lipids from cereal bran as natural antioxidants
(
Nienartowicz B.
,
Kozubek A.
)
artykuł:
Nutritional effect of various kinds of cow milk protein coagulates and fat in diet in rats II.Internal organs weight, lipid content in the liver and cholesterol level in blood serum
(
Nitecka E.
,
Tymolewska-Niebuda B.
), s. 77-83
artykuł:
Mass transfer during rehydration of dewatered apple [Malus domestica], pumpkin [Cucurbita pepo] and carrot [Daucus carota L.]
(
Lenart A.
,
Iwaniuk B.
)
artykuł:
Mass transfer during rehydration of dewatered apple [ Malus domestica ] ,pumpkin [ Cucurbita pepo ] and carrot [ Daucus carota L.]
(
Lenart A.
,
Iwaniuk B.
), s. 69-76
artykuł:
Effect of Triticale starch graininess on its physico-chemical properties
(
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Krawontka J.
)
artykuł:
Effect of cooking methods on vitamin C, nitrates and nitrites contents and sensory quality in brussels sprouts
(
Czarniecka E.
,
Kowalska K.
,
Zalewski S.
), s. 85-92
artykuł:
Effect of cooking methods on vitamin C, nitrates and nitrites contents and sensory quality in Brussels sprouts
(
Czarniecka E.
,
Kowalska K.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Direct hydrolysis of milled Triticale grain. I. Liquefaction
(
Zajac A. M.
)
artykuł:
Characterization of lipids from vegetable bio-oils II.Thermokinetic evaluation of oxidative stabilities of some vegetable oils
(
Kowalski B.
,
Pienkowska H.
,
Zadernowski R.
), s. 61-68
artykuł:
Characterization of lipids from vegetable bio-oils. II. Thermokinetic evaluation of oxidative stabilities of some vegetable oils
(
Kowalski B.
,
Pienkowska H.
,
Zadernowski R.
)
artykuł:
Characteristics of pectin fractions and their changes during enzymic processing of apple pulp
(
Drzazga B.
,
Mitek M.
,
Matuska D.
), s. 41-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.