PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1995
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Minibrowar w piwnicy ratuszowej
, s. 10
artykuł:
Potrawy i napoje koszerne
(
Boldt B.
), s. 10
artykuł:
Polski slimak hodowlany
, s. 12-13
artykuł:
Podaj to co najlepsze
, s. 12
artykuł:
Jubileuszowy konkurs kulinarny tym razem w Gdyni
(
Pietruszewska K.
), s. 14-15
artykuł:
Najmlodszy dyrektor hotelu Orbis
, s. 14
artykuł:
Dynamiczny rozwoj przedsiebiorstwa Marche
, s. 16-17
artykuł:
Kucharze w Berlinie
, s. 20
artykuł:
ANUGA - swiatowy rynek zywnosci
, s. 20
artykuł:
Nowa koncepcja targow Hogatec
, s. 20
artykuł:
Jestesmy jedynym reprezentantem srodowiska hotelarskiego w Polsce
(
Pietruszewska K.
), s. 21-22
artykuł:
Kuchnie szpitalne
(
Koziorowska B.
), s. 24-25
artykuł:
Dwor Polski w Pecicach
, s. 26-27
artykuł:
Czystosc w hotelach i restauracjach
(
Dabrowski M.
,
Jablonski B.
), s. 30-32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.