PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2009
Tom
47
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw liczby odchowanych prosiat na wartosc rzezna loch pierwiastek
(
Smiecinska K.
,
Wajda S.
), s. 7-14
artykuł:
Analiza zaleznosci pomiedzy wiekiem a poziomem akumulacji zwiazkow chloroorganicznych w tkance tluszczowej swin
(
Rudy M.
,
Znamirowska A.
,
Zin M.
), s. 27-34
artykuł:
Wplyw sonikacji na stabilnosc oksydacyjna wolowiny
(
Stadnik J.
), s. 63-68
artykuł:
Zawartosc wapnia w miesie oddzielonym mechanicznie metoda tradycyjna [cisnieniowa] i technika nieniszczaca struktury kosci
(
Michalski M.
), s. 77-82
artykuł:
Wplyw parametrow pradu elektrycznego w procesie oszalamiania kurczakow na jakosc miesa
(
Banach J. K.
,
Zywica R.
), s. 83-89
artykuł:
Oczekiwanie kurczat na uboj a jakosc technologiczna miesni piersiowych
(
Jarosiewicz K.
,
Slowinski M.
,
Ksiazek J.
), s. 91-96
artykuł:
Ocena wlasciwosci fizykochemicznych miesni piersiowych kurczat dostepnych w hipermarkecie i placowce przyzakladowej
(
Znamirowska A.
,
Rudy M.
), s. 97-104
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna produktow miesnych w zakresie zgodnosci z wymaganiami WE NR 1441-2007
(
Krolasik J.
,
Krepska M.
,
Majczyna D.
,
Szosland-Faltyn A.
), s. 105-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.