PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Sprawdze kazda kropke i przecinek
(
Soltysiak W.
), s. 2-4
artykuł:
Blonnik naturalny JustFiber
(
Gora A.
), s. 5
artykuł:
Wspolpraca z Anepolem - gwarancja sukcesu
(
Harciarek G.
), s. 6
artykuł:
Ryszard Bojarski - kaskader z winchesterem
(
Klimczak D.
), s. 8-9
artykuł:
Senat o rynku miesa i prawie weterynaryjnym
(
Leonkiewicz J.
), s. 10-11
artykuł:
Konferencja w MRiRW
, s. 12
artykuł:
Sytuacja na rynku miesa w Polsce - stanowisko Senackiej Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi
, s. 13
artykuł:
Stabilne kroliki
, s. 13
artykuł:
PEKSAN czyli handlowa rzetelnosc
(
Klimczak D.
), s. 14-15
artykuł:
Mieso to dobra inwestycja
, s. 16
artykuł:
Unia od kuchni
(
Klimczak D.
), s. 17-18
artykuł:
Centralizacja funkcji rzeznianej a decentralizacja funkcji przetworczej w aspekcie optymalizacji struktury branzy miesnej [I]
(
Winiarski M.
), s. 21-22
artykuł:
48. Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii
(
Duda Z.
), s. 27-30
artykuł:
Na poczatku byl pasztet
(
Soltysiak W.
), s. 31
artykuł:
Rozmowa z Bogdanem Twardowskim, dyrektorem Zespolu Identyfikacji i Rejestracji Zwierzat w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Warszawie
(
Leonkiewicz J.
), s. 32-34
artykuł:
Zielony Tydzien w Berlinie
(
Soltysiak W.
), s. 35
artykuł:
Nowelizacja ustawy o Inspekcji Weterynaryjnej
, s. 36
artykuł:
Agencyjne mieso po rozmrozeniu cuchnie
(
Drewnowska B.
), s. 36
artykuł:
Gazele Biznesu 2002
(
DK
), s. 37
artykuł:
Drob pod kontrola: raport NIK i Inspekcji Handlowej
, s. 38
artykuł:
Jak sie handluje miesem drobiowym w Polsce
, s. 38
artykuł:
Nowa definicja miesa
, s. 39
artykuł:
Sajgonki z pekinczyka
(
Klimczak D.
), s. 39
artykuł:
Zatrucia odzywnosciowe w USA powodowane przez antybiotykooporne bakterie zasiedlajace tuszki i mieso brojlerow kurzych i indyczych
(
Duda Z.
), s. 40
artykuł:
Katarzyna Gartner: mieso nie stanowi dla mnie zadnej tajemnicy
(
Klimczak D.
), s. 41-42
artykuł:
Czas na dobry CZAS
(
Ryczek M.
,
Ryczek-Soltysiak A.
), s. 43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.