PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1992
Tom
46
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Optymalizacja procesu rozmnazania kurczat metoda solankowa
(
Ignaczak R.
,
Osinska E.
,
Zalewski S.
), s. 10-11
artykuł:
Skladniki mineralne w zywieniu czlowieka [II]
(
Godlewska Z.
), s. 12-13
artykuł:
Bar hotelowy [III]
(
Jarosinski S.
), s. 14
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.