PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
2[96]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2[96]
artykuł:
Observations on the crystallization of glucose from aqueous solution
(
Napierala D. M.
,
Biskupski P.
,
Plenzler G. B.
)
artykuł:
Influence of the preliminary preparation of parsley cubes on the process of drying them in a microwave at reduced pressures
(
Szarycz M.
,
Szponarska A.
,
Jaloszynski K.
)
artykuł:
Conductivity study of ions efflux from soaked pea seeds
(
Plenzler G. B.
,
Ciesla L.
)
artykuł:
Effect of static height of bed on the kinetics of potato protein drying in a spouted bed dryer
(
Peron S.
,
Kramkowski R.
,
Peksa A.
,
Zdrojewski Z.
)
artykuł:
Dynamic-mechanical and thermal analysis of the hydro-colloidal phase in model meat emulsions with the addition of pea cellulose
(
Rezler R.
,
Poliszko S.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
)
artykuł:
Effect of selected functional additives on the properties of PSE pork meat
(
Olkiewicz M.
,
Klossowska B.
,
Pospiech E.
,
Grzes B.
)
artykuł:
Role of inulin in shaping the quality of meat products
(
Makala H.
)
artykuł:
Physical properties - formed during spray drying - of materials with the properties of an agglomerate
(
Zbicinski I.
,
Kwapinska M.
)
artykuł:
Impact of freeze drying on the contents of biologically active substances in the fruiting bodies of selected edible mushroom species
(
Kalbarczyk J.
)
artykuł:
Selected aspects of freeze-drying in the production of instantly reconstitutable foodstuffs
(
Kramkowski R.
,
Stepien B.
,
Peron S.
)
artykuł:
Research on dried apple rehydrated with water and milk
(
Witrowa-Rajchert D.
,
Dworski T.
)
artykuł:
Attempt to use cellulose nitrate membrane for the purification of diffusion juice
(
Regiec P.
)
artykuł:
Investigation into the re-hydration of microwave dried carrot under reduced pressure
(
Kramkowski R.
,
Szarycz M.
,
Stepien B.
,
Fidos M.
)
artykuł:
Evaluation of the effect of the substitution of fat for pea cellulose on the water binding state in sausage forcemeat
(
Baranowska H. M.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
,
Piatek M.
)
artykuł:
Rheological and water binding properties of a 'fat-in-water' emulsion stabilized by starch
(
Poliszko S.
,
Rezler R.
,
Baranowska H. M.
,
Klimek-Poliszko D.
)
artykuł:
Analysis of the changes in the moisture of potato chips during storage using the logistic regression model
(
Kita A.
,
Michalski A.
,
Lisinska G.
)
artykuł:
Effect of the moisture content of biodegradable plastic obtained by the pressing method on some of its physical properties
(
Figiel A.
,
Zieba T.
,
Luczycka D.
,
Maslyk E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.