PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wyniki kontroli JHARS w zakresie jakosci handlowej przetworow zbozowych
(
Jurga R.
), s. 2-4
artykuł:
Aktualna sytuacja w sektorze piekarniczym
(
Jurga R.
), s. 5
artykuł:
Kukurydza. Czesc 1. Wlasciwosci fizyczne
(
Gasiorowski H.
), s. 6-8
artykuł:
Wplyw zawartosci bialka w pszenicy durum na jej wlasnosci przemialowe
(
Dexter J.
), s. 9-10
artykuł:
Polepszacze jakosci pieczywa - dzialanie i zakres stosowania
, s. 11-12
artykuł:
Kilka uwag praktycznych na temat gaz mlynarskich i technik ich naciagania
(
Jurga R.
), s. 13-14
artykuł:
Mlyn kukurydziany firmy Buhler w Ziebicach po 16 miesiacach eksploatacji
(
Szklarewicz J.
), s. 15-16
artykuł:
Zmodyfikowany projekt ustawy o funduszach promocji produktow rolno-spozywczych
, s. 20
artykuł:
Najwazniejsze nowe regulacje prawne, ktore beda istotnie wplywac na funkcjonowanie firm mlynarskich w 2007 roku
(
Rothkaehl J.
), s. 21-22
artykuł:
Polski handel zagraniczny makaronami w latach 1995-2005 - podstawowe fakty
(
Lopaciuk W.
), s. 29-32
artykuł:
Spozycie i produkcja makaronow na swiecie
(
Jurga R.
), s. 33
artykuł:
Mlynarstwo w Azji - duzy potencjal wzrostu
, s. 33
artykuł:
Produkcja, import i eksport zboz w UE-25
(
Jurga R.
), s. 34
artykuł:
Realizacja sprzedazy zboz z zapasow interwencyjnych na rynek Wspolnoty w roku gospodarczym 2006-2007
(
Borek M.
), s. 35-36
artykuł:
Prognoza sytuacji rynkowej do konca sezonu 2006-2007 - wg stanu z poczatku grudnia 2006 r.
(
Judzinski B.
), s. 37-38
artykuł:
Wspomnienie o Panu Anatolu Hanftwurcelu - wieloletnim redaktorze prasy technicznej
(
Jurga R.
), s. 38
artykuł:
Z kart historii rozwoju urzadzen mielacych. Zarna ramowe - uzupelnienie do opisu najdawniejszych technik przemialu
(
Bogaczynski K.
), s. 39-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.