PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Najnowsze poglady na temat zakaznego zapalenia nosa i tchawicy ptakow
(
Cargill P. W.
), s. 3-4
artykuł:
Legi pisklat gesich
(
Badowski J.
), s. 6-8
artykuł:
Czy genetycznie modyfikowane organizmy sa grozne?
(
Wezyk S.
), s. 9-11
artykuł:
Znaczenie wynikow testow kurczat brojlerow wykonanych w 1998 i 2000 roku dla ksztaltowania zaplecza produkcyjnego w Polsce
(
Gawecki W.
), s. 12-14
artykuł:
Ergonomia a produkcja drobiarska
(
Sobczak J.
,
Waligora T.
), s. 15-16
artykuł:
Dostosowanie polskiego ustawodawstwa z dziedziny weterynarii do prawa Unii Europejskiej - projektowane kierunki zmian obecnie obowiazujacych regulacji
(
Jazdzewski K.
), s. 17-18
artykuł:
Nie tylko smaczne, ladne, ale i zdrowe jaja na Wielkanoc i nie tylko
(
Kujawiak R.
), s. 19
artykuł:
Wskazniki oceniajace wzrost i rozwoj kurek w okresie wychowu oraz ich predyspozycje do oplacalnej produkcji jaj
(
Rachwal A.
), s. 21-23
artykuł:
Ferma indykow z Lubuskiego
(
Sokolowska I.
), s. 24-26
artykuł:
Wybija zielona godzina
(
Tomaszewska S.
,
Siemianycz M.
), s. 28-29
artykuł:
Wegiel drzewny w produkcji drobiarskiej
(
Majewska T.
), s. 30-32
artykuł:
Jakosc produktow drobiarskich - wybrane aspekty higieniczne
(
Malicki A.
), s. 35-38
artykuł:
Walne Zgromadzenie Krajowej Izby 2001
(
Ulatowska B.
), s. 39-41
artykuł:
Jajko i zajaczek wielkanocny
(
Cywa-Benko K.
), s. 42
artykuł:
Produkcja indykow w Polsce w 2000 roku
(
Bieganski M.
), s. 46
artykuł:
Pierwsze dni w odchowie indykow
(
Lambucki P.
), s. 50-52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.