PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Funkcje zywieniowe substancji dodatkowych ksztaltujacych cechy sensoryczne zywnosci
(
Janicki A.
), s. 10-13
artykuł:
Przyprawy ziolowe stosowane w przemysle spozywczym
(
Kostrzewa E.
), s. 14-16
artykuł:
BELLAKO - przyprawy do wszystkiego
, s. 17
artykuł:
Kolo jakoscia sie toczy
(
Smolinski E.
), s. 28-30
artykuł:
Nowa imitacja sera
, s. 30
artykuł:
Fosforany skrobiowe - charakterystyka, funkcje technologiczne i zywieniowe
(
Lewandowicz G.
,
Walkowski A.
,
Gawecki J.
), s. 34-36
artykuł:
Skup interwencyjny zboz w Polsce i Unii Europejskiej
(
Rothkaehl J.
), s. 44-47
artykuł:
Polski przemysl olejarski do roku 2000 a produkcja rzepaku
(
Walkowski T.
,
Ladek A.
), s. 48-49
artykuł:
Wplyw ogrzewania na wlasciwosci kazeinianu sodu otrzymanego metoda ekstruzji
(
Szpendowski J.
), s. 50-52
artykuł:
Ochrona srodowiska
, s. 53
artykuł:
Wielopowierzchniowy handel detaliczny
, s. 53
artykuł:
Zmiany w handlu spozywczym
, s. 53
artykuł:
Postulaty organizacji ekologicznych
, s. 53
artykuł:
Przemysl spozywczy w 1998 r.
, s. 53
artykuł:
Wieksza swiatowa produkcja mleka
, s. 54
artykuł:
Wzrosnie swiatowa produkcja rzepaku
, s. 54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.