PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2001
Tom
45
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Ocena podstawowych cech technologicznych ziarna pszenicy ze zbiorow 2000 roku
(
Rothkaehl J.
), s. 2-7
artykuł:
Jakosc pszenicy zebranej w Niemczech w 2000 roku
(
Tyburcy A.
), s. 8-9
artykuł:
Zalecenia dotyczace przetwarzania niemieckiego zyta i pszenicy pochodzacych ze zbiorow 2000 roku
(
Tyburcy A.
), s. 10
artykuł:
VAT - w pytaniach i odpowiedziach. Cz.2 Kasy rejestrujace
(
Kaminska M.
), s. 11
artykuł:
Czy zmiana polskich norm na maki pszenne i zytnie jest konieczna?
(
Jurga R.
), s. 12-13
artykuł:
Spadek w produkcji pasz tresciwych
, s. 15-16
artykuł:
Produkcja mieszanek paszowych w Unii Europejskiej w 1999 r.
(
Tyburcy A.
), s. 16
artykuł:
Makarony podgotowane i smazone typu orientalnego
(
Jurga R.
), s. 19-20
artykuł:
Grawimetryczna mieszalnia mak firmy Buhler
(
Szklarewicz J.
), s. 22-23
artykuł:
Projekt nowej ustawy o regulacji rynku rolnego - zbieznej z unijnymi regulacjami
, s. 27
artykuł:
Rynek zbozowy sezonu gospodarczego 2000-2001 - wedlug stanu na przelomie listopada-grudnia 2000 roku
(
Judzinski B.
), s. 28-30
artykuł:
Przygotowanie ziarna do przemialu. Czesc I. Wydzielanie zanieczyszczen - czyszczenie czarne
(
Jurga R.
), s. 31-34
artykuł:
Krajowa Rada Przetworstwa Zbozowo-Mlynarskiego juz dziala
, s. 37-40
artykuł:
Krajowa Rada Przetworstwa Zboz - praca dla potrzeb branzy
(
Jankiewicz M.
), s. 41
artykuł:
Miedzynarodowa Konferencja Zboza i Chleba w Queensland- Surfers Paradise w Australii
(
Sadkiewicz J.
), s. 42
artykuł:
XI Swiatowy Kongres Zboza i Chleba
(
Moscicki L.
), s. 43
artykuł:
Najnowsze dane o zbiorach zboz w Europie Zachodniej
(
Zawadzki K.
), s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.