PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2004
Tom
48
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Wplyw niektorych warunkow przechowywania granulatow na zmiany zawartosci alfa-kwasow i wybranych olejkow chmielowych
(
Stasiak M.
), s. 8
artykuł:
Jakosc zageszczonego soku jablkowego w swietle badan urzedowej kontroli GIJHARS
(
Niewiarowicz B.
), s. 14-15
artykuł:
Dobra Prakryka Rolnicza [GAP] przy produkcji jablek
(
Plocharski W.
), s. 16
artykuł:
Prozdrowotne wlasciwosci wtornych metabolitow roslin [1] Wartosci prozdrowotne wyrobow owocowych i warzywnych
(
Zadernowski R.
), s. 19-20
artykuł:
Szybkosc suszenia korzeni marchwi w przemyslowej suszarce trojtasmowej
(
Janus P.
), s. 22-23
artykuł:
Dzialania IJHARS - ulatwianie dostepu polskich artykulow rolno-spozywczych do rynku Federacji Rosyjskiej
(
Zelazna M.
), s. 23
artykuł:
Zwyczaje zywieniowe Polakow w zakresie spozycia owocow
(
Gazdecki M.
,
Gorynska E.
), s. 28-30
artykuł:
Widziane z Wiejskiej [32] Swoboda dzialalnosci i akcyza na aromaty
(
Pokrywka T.
), s. 40-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.