PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1999
Tom
43
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Sukces przez jakosc
(
Bortkun J.
), s. 1
artykuł:
Godlo Teraz Polska dla Hotelu Akwawit
, s. 3
artykuł:
Chmiel krajowy i jego produkty
, s. 5-7
artykuł:
Miedzynarodowa konferencja. Napoje alkoholowe w srodkowej i wschodniej Europie Drinks'99
(
Dubiel L.
), s. 10-12
artykuł:
Badanie zmian wlasciwosci ziemniaczanego spirytusu surowego w zaleznosci od niektorych warunkow jego magazynowania
(
Czuprynski B.
,
Klosowski G.
,
Kotarska K.
), s. 12-16
artykuł:
Przemysl spirytusowy w Polsce na przelomie wiekow
(
Kupczyk A.
), s. 17-18
artykuł:
Przetworstwo owocow i warzyw z gospodarstw ekologicznych
(
Lipowski J.
), s. 32-34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.