PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4C
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4C
artykuł:
Content of some trace elements in fresh honeybee pollen
(
Roman A.
), s. 475-478
artykuł:
Evaluation of phenolic compounds content and antioxidant capacity of herbs
(
Rusaczonek A.
,
Zebrowska M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Slusarczyk E.
), s. 483-488
artykuł:
Changes in colour of extra-virgin olive oil during storage
(
Sikorska E.
,
Caponio F.
,
Bilancia M. T.
,
Summo C.
,
Pasqualone A.
,
Khmelinskii I. V.
,
Sikorski M.
), s. 495-498
artykuł:
Influence of cheese curds supplementation with aloes on maintenance of Staphylococcus population
(
Stankiewicz J.
,
Steinka I.
), s. 503-506
artykuł:
Technological and nutritional characteristics of fat from crossbred of Polish Large White pig with wild boar
(
Szczepanski J.
,
Szmanko T.
,
Korzeniowska M.
,
Aniolowski K.
), s. 517-521
artykuł:
Selected indices of meat and carcass quality of pigs fed grass or maize silages supplemented with a herb mixture
(
Swiatkiewicz M.
,
Hanczakowska E.
), s. 547-550
artykuł:
Eggshell quality in laying hens fed diets supplemented with different levels of zinc and manganese
(
Swiatkiewicz S.
,
Koreleski J.
), s. 551-554
artykuł:
Difficulties during the implementation of the HACCP system prior to and after Poland's accession to the European Union
(
Trafialek J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 571-576
artykuł:
Attempt to use standard microbiological and enzymatic tests for antibiotics in honey
(
Wilczynska A.
,
Przybylowski P.
,
Olszewska B.
), s. 597-600
artykuł:
Seeds of selected fruits as good source of flavan-3-ols
(
Wojdylo A.
,
Oszmianski J.
), s. 607-611
artykuł:
Influence of different freezing parameters and steam-cooking on antioxidant properties of green pea
(
Wolosiak R.
,
Druzynska B.
,
Worobiej E.
,
Piecyk M.
,
Majewska E.
,
Nowak D.
), s. 613-618
artykuł:
Fatty acids profile and the eating quality of selected beef muscles
(
Zajac M.
,
Palka K.
,
Murray B.
,
Troy D.
), s. 619-623
artykuł:
Selected properties of potato starch subjected to multiple physical and chemical modifications
(
Zieba T.
,
Kapelko M.
,
Gryszkin A.
), s. 639-645
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.