PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Ziemniaczane roznosci. Mrozone przetwory ziemniaczane
(
Czerwinska D.
), s. 10-11
artykuł:
Ziemia Klodzka i pstrag. Festiwal Pstraga w Hrabstwie Klodzkim
, s. 28
artykuł:
Z lososiem norweskim dookola swiata
, s. 17
artykuł:
Szkolenia nigdy dosc. Szkolenia w zakresie higieny w gastronomii
(
Dzwolak W.
), s. 3
artykuł:
Skreslony klos. Dieta bezglutenowa
(
Gajewska D.
), s. 6-7
artykuł:
Nie tylko kuskus i tagines. Kuchnia marokanska [II]
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Kaczorowska M.
), s. 8-9
artykuł:
Nic dodac, nic ujac. Oferta degustacyjna Domu Wina
(
winny maniak
), s. 44
artykuł:
Marka, jakie to wazne. Profesjonalne zarzadzanie gastronomia - polsko-wloska wymiana doswiadczen
(
Ochniak J.
), s. 20
artykuł:
Kuchnia pachnaca tradycja. Miejsce ze smakiem
, s. 24
artykuł:
Kto utworzy biblioteke sztuki kulinarnej?
(
Serwatowski W.
), s. 30-31
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli sciezki ku gastronomicznym sukcesom
(
MQ
), s. 38
artykuł:
Czas na relaks
(
A.W.
), s. 40-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.