PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2000
Tom
53
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zwiedzanie Berlina szlakiem MEIKO
(
gasik D.
), s. 34
artykuł:
Woki i griddle
(
Grzesinska W.
), s. 4-5
artykuł:
Srodki czystosci w zakladach gastronomicznych. [III] W czym myc
(
Bolinski L.
), s. 6
artykuł:
Kopalnia smakow i aromatow
(
Zatorski S.
), s. 44
artykuł:
Galka z Wysp Korzennych
(
Pokorska B.
), s. 54
artykuł:
Bufety na kazda okazje
(
Pasikowski J.
), s. 48-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.